• Meny
  • Meny

Shopping i Barcelona

Barcelona har de bedste muligheder for at tage på shopping. Med storbyens utallige butikker og markeder, er det næsten umuligt ikke at komme til at shoppe lidt. Shopping i Barcelona er en perfekt måde at se byen på, da du som regel går fra gade til gade fra butik til butik – og på den måde oplever byen på tætteste hold. Rigtig mange turister kommer til Barcelona for at shoppe simpelthen fordi udvalget af lækkert tøj er så stort. Det er meget svært at komme tomhændet hjem efter en shopping tur i Barcelona.

Shopping i Barcelona: Spansk mode

Spansk mode har i mange år været trendsættende verden over. Spaniens meget særprægede kultur bliver tit og ofte afspejlet i den spanske modebranche. På La Rambla finder du en masse modebutikker, hvori du kan købe en masse flot tøj til at tage med hjem til Danmark. Hvis du mangler at købe nogle feriegaver med hjem, kan det være en meget god ide at gå i den spanske tøjbutik Zara, hvor du kan finde en masse fedt tøj til meget billige penge. Zara er en fantastisk tøjkæde. I de store og flotte butikker kan du finde det perfekte outfit til en ganske overkommelig pris. Hvis du ikke kan vente med at tage til Barcelona og besøge en Zara butik, så kan du meget snildt besøge København for der ligger nemlig en Zara placeret midt på strøget.

De fantastiske spanske markeder

Hvis du ikke er så interesseret i tøj og mode, kan det være meget fordelagtigt at gå sig en tur på La Rambla. På Ramblaen finder du nemlig et kæmpe stort marked, hvor en masse delikatesser bliver solgt. Du kan bl.a. finde lufttørret skinke (der smager fantastisk), en masse fisk og andre havdelikatesser. Du kan også finde en masse frugt og grøntsager, der virkelig smager af Spanien.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *