• Meny
  • Meny

Rejseguide til Barcelona

Barcelona er som du nok ved en fantastisk by med masser af byde på. Men… hvad er det lige præcis den kan byde på?… og hvad skal du se først?

Det forsøger vi at give dig et godt svar på i denne rejseguide til Barcelona, som er fyldt med spændende ting at lave og se i Barcelona.

Hvad skal du se i Barcelona?

Udover at spadsere rundt i de forskellige nabolig, markeder, museer og strande, så har Barcelona masser at byde på. Her er nogle af de mest berømte turistattraktioner, samt nogle spændende “hemmelige” steder, vi har fundet til dig.

5 ting du bare må se i Barcelona

Sagrada Familia

La Sagrada Familia fra Barcelona er et af de allervigtigste kunstværker lavet af Antonio Gaudi, og monumentet er et af de mest besøgte i Barcelona.

Parc Güell

Bygget fra 1900 til 1914, endnu engang af den berømte kunstner og arkitekt Antonio Gaudi. Du vil finde nogle af de mest fantastiske syn i Byen. Mange film er blevet optaget her, så nogle ting vil helt sikkert se bekendte ud for dig.

Casa Battló (Battlós Hus)

Casa Battló er et af Gaudis mesterværker. Huset blev bygget fra 1904 til 1906.

Casa Milá – La Pedrera (Milás Hus)

La Casa Milá, bedre kendt som La Pedrera på grund af dets “stenede” udseende. Det er en modernistisk bygning, som blev bygget fra 1906 til 1912 – endnu engang af Guidi.

Til fodboldelskerne

Hvis du er til fodbold, så er Camp Nou selvfølgelig en oplevelse, som du bør give dig selv. Mange år i træk har græstæppet på Camp Nou blevet kåret til det bedste i verden, og det er der en grund til. Udover selve grønsværen, så kan du også besøge den officielle fanshop og købe en souvenir til familien. Camp Nou er et af de mest besøgte steder i hele Barcelona.

Se her hvor der er bedst at købe in F.C. Barcelona trøje i Barcelona.

3 børnevenlige steder

Udover Parc Güell og Parc de la Ciutadella, så er her tre andre steder, der er gode at tage børnene med hen til.

Tibidabo

Tibidabo er toppen af Sierra de Collserola. Mere end 500 meter oppe findes der legepladser, mens de voksne kan få et af de bedste overblik og Barcelona.

Barcelona Zoo

Barcelona Zoo har en af de mest imponerende samling af dyr i hele Europa. Den zoologiske have er især kendt for sin albino gorilla “Floquet de Neu”.

L’Aquarium

Barcelona Akvarium er et af de allervigtigste akvarier i hele verden. Der er mere end 11.000 fisk og havdyr af mere end 450 forskellige racer.

Andre fantastiske steder i Barcelona

Barcelonas Katedral

Katedralen er et af de bedste eksempler på catalansk gotisk arkitektur i det fjortende århundrede.

Pueblo Español (Spanish Town)

Skabt til den internationale udstilling i 1929, er den “Spanske By” et sted, hvor mange forskellige hjørner af spansk kultur og mennesker er repræsenteret.

Palace Güell

Paladset blev bygget fra 1885-1890 af Eusebi Güell. Paladset er en modernistisk bygning, som også er en del af Gaudis kunstværker.

Palacio de la Música Catalana (Catalansk musikpalads)

Det Catalanske Musikpalads er et af de mest specielle koncertrum i verden. Her finder du en af de mest repræsentative monumenter for catalansk modernisme.

Mercado de la Boquería

La Boquería er et af de mest berømte markeder i Barcelona, og en af byen hovedattraktioner.

Marador de Colón (Colóns vagttårn)

Colóns vagttårn bygget som en hyldest til manden der “opdagede” Amerika. Det er et tårn på ca. 60 meter, som er bygget ved Barcelonas havn.

Torre Agbar (Agbar Tårnet)

Agbar Tårnet er 145 meter højt og har 38 etager. Tårnet er blevet til en af de mest berømte bygninger i hele Barcelona. Den er specielt smuk, hvis der er lys i om aftenen og natten.

Hvordan sparer du penge på under din rejse?

Hvis du ønsker at spare nogle penge under din rejse til Barcelona, findes der to “turistkort”, som nok vil være interessante for dig.

Barcelonakortet

Barcelonakortet giver dig gratis offentlig transport og adgang til mere end 20 seværdigheder i Barcelona. Derudover giver kortet dig rabat til mere end 280 museer, monumenter og restauranter.

Her kan du se hvilke steder der er gratis, og hvor du får rabat. Du kan også finde mere information om priser for både voksne og børn. Der er forskellige valgmuligheder, alt efter hvor længe dage du/i vil have et aktivt kort.

Articket Barcelona

Articket Barcelona giver dig gratis indgang i byens syv vigtigste kunstcentre. Kortet gælder i 3 måneder, og du får lov til at springe køen over med dette kort.

Prisen er 30 euro, eller ca. 225 kr. Du kan læse mere om dette kort her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *