• Meny
  • Meny

Shoppingtips for Barcelona

Barcelona. Storbyen med den spanske charme malet ud over bygningerne. Barcelona er en attraktiv storby og besøge årligt af mange millioner mennesker fra verden rundt. Storbyen rummer så meget charme, at romantikken oftest udleves her. Noget andet, der også lever i ånden i Barcelona, er byens smag for mode.

Barcelona er et stort mødested for mode-interesserede mennesker, og de spanske design butikker ligger på række klar til at tilbyde turisterne det hippe og mest moderne tøj, der er til at få i Barcelona. Der er så mange forskellige butikker i Barcelona, at man ikke kan have overblik over det. Byen rummer handlegader med butikker klemt op ad hinanden men også små fine butikker i forskellige afkroge, hvor du ikke havde troet, de ville ligge.

Besøg handlegader – Passeig de Gràcia

Et godt tip, når man bevæger sig mod Barcelona er at tage hele pakken, når man endelig er i byen, og det gør man på Passeig de Gràcia, som anses for at være den mest omfattende og bedste gade i Barcelona at shoppe i. Butikkerne ligger på række, og de mange butikker har en vis diversitet, som du sjældent finder andre steder i Barcelona. Hvis man leder efter forskelligt design og skæve vinkler indenfor modeverdenen er Passeig de Gràcia en oplagt mulighed for at se mange butikker, der bevæger sig inden for vintage glamour til moderne spansk design, der ikke er til at stå for.

Køb spansk design – det holder!

Når man endelig er i Barcelona, er det den mest oplagte mulighed til at prøve noget andet, end man er vant til. Barcelona er nemlig mekka for forskellig spansk tøjdesign. Der findes uendeligt mange butikker, hvor den spanske catwalk inspireres af, og hvor man kan købe forskellige spanske finesser, som man ikke finder andre steder i Europa og heller ikke i lille Danmark. Et godt råd er at tage den chance og få købt noget unikt, som minder dig om din ferie i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *