• Meny
  • Meny

Hvor køber man en F.C. Barcelona trøje i Barcelona?

Hvis du gerne vil købe en Barcelona F.C. trøje, mens du er i Barcelona, vil vi her anbefale dig nogle steder, hvor du kan finde den.

Fordi F.C. Barcelona er et af de bedste hold i verden, skal du regne med at komme af med mindst 500 kr. for en voksentrøje (og mere endnu, hvis du vil have navn og nummer på). Til gengæld, hvis det er slutningen af sæsonen, og du ikke har noget imod at købe anden- eller tredjetrøjen, vil priserne være lavere.

Før vi fortæller dig om de bedste steder at købe en Barcelona F.C. trøje, vil vi først fortælle dig om de forskellige trøjetyper der findes.

Hvad er forskellen på Vapor, Stadium og Replica?

Som du nok ved, findes der både første, – anden, – og tredjetrøjer. Det har egentlig ikke noget at gøre med trøjetypen. Det er Nike, der står for Barcelonas trøjeproduktion

  • Vapor. Den trøjetype, som spiller bruger i selve Barcelonas kampe.
  • Stadium. Den trøje, som sælges i din typiske sportsbutik. Stoffet er anderledes en Vapor, og trøjen er også meget billigere.
  • Replica. Denne trøje er ikke en fodboldtrøje, men den basketball trøje, som Nike producerer til Barcelona.

Vi anbefaler følgende steder i Barcelona at købe din Barcelonatrøje. Vi taler generelt om Stadium versionen i denne artikel.

Decathlon

Nok det billigste sted, du kan finde Barcelonatrøjer. Her kan du finde den officielle trøje for 70 euro (ca. 520 kr.). De andre trøjer vil som regel være på tilbud. Andentrøjen vil være tilgængelig for omkring 60 euro, og tredjetrøjen for omkring 55 euro.

Der vil også være et juniorsæt for omkring 40 euro, hvor både shorts og t-shirt følger med.

Nike

Hvis du vil være sikker på, at du får en autentisk trøje hvor kvaliteten er i top, anbefaler vi, at du besøger en af Nikes butikker. I deres butikker koster den officielle trøje 100 euro eller mere. Du kan også finde designs, der er specielt designet til kvinder.

Denne pris gælder for voksentrøjerne. Hvis du ønsker at købe en trøje til dine børn, vil prisen være lavere.

El Corte Inglés

El Corte Inglés er et stort berømt indkøbscenter I Barcelona, hvor du kan finde de officielle trøjer for alle Spaniens bedste fodboldhold. Priserne ligger mellem 70 og 100 euro for førstetrøjerne.

I denne butik vil du ikke kun finde Barcelonas trøjer, men mange forskellige fodboldtrøjer.

Botiga del F.C. Barcelona

Vi kan ikke færdiggøre denne artikel uden at nævne F.C. Barcelonas officielle butik. Der er mange forskellige outlets i forskellige dele af Barcelona, inklusiv Camp Nou, Barcelonas hjemmebane. Her kan du ikke bare finde trøjer, men over 3000 andre Barcelonaprodukter.

Find den bedste butik for dig på Barcelonas officielle hjemmeside.

Official Mundial Football Shop (Tienda Fútbol Mundial)

Sidst men ikke mindst kan du også gøre brug af denne online butik.

Du vil ikke kun finde Barcelonas aktuelle trøje, men også trøjer fra de foregående år. Til gengæld er butikken dyrere end Decathlon. Tredjetrøjen vil koste dig omkring 90 euro.

Denne butik giver dig muligheden for både at købe både Vapor, Stadium or Replica versionerne. Du vil også kunne finde Barcelonas træningstrøjer og opvarmningstrøjer, som er billigere end spillertrøjerne.

Er du sulten efter flere steder at shoppe i Barcelona? Find gode butikker at i shoppe her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *