• Meny
  • Meny

Shopping – butikker i Barcelona

Barcelona er en stor by, hvor der er mange muligheder for at opleve den spanske stemning, og dette gælder også, når man skal ud og spendere i de spanske gader. Barcelona er fyldt med mange gode butikker, og er en by med stor fokus på mode.

Flere millioner af turister besøger årligt Barcelona for at opleve den spanske stemning og den smukke storby, som Barcelona er. Mange benytter sig af de gode butikker, der ligger i de spanske gader, når de finder pengepungen frem og skal have noget spansk design med hjem fra ferien. Barcelona er en god by for shopping, og der er mange gode butikker, der formidler ægte spansk design gennem stoffet.

Passeig de Gràcia

Først og fremmest, når man snakker om shopping, er gaden, Passeig de Gràcia en oplagt mulighed at snakke om. De mange butikker står på række som soldater helt tæt, og der er altid noget at komme efter. Passeig de Gràcia ses som den bedste og mest oplagte vej at shoppe på, fordi det er der, hvor flest butikker findes, og en af de gader i Spanien som byder på mest forskelligt tøj, og ikke kun skriger glamour med designbutikker men også genbrugsbutikker eller shoppingcentre i alle udformninger.

Spansk charme i stoffet

Den spanske stil er ikke til at undgå, når man er i Barcelona, og det er godt. Den catalonske stil i tøjet er meget populær i Barcelona og butikker som Custo, hvor spansk design bliver hyldet alt fra 50’ernes mode i Spanien til moderne og skævt design. En anden butik, hvor det spanske design ikke er til at undgå er butikken, Celestino Munoz, der bevæger sig ud spraglende jakkesæt, skøre kjoler og elegant mix af stilarter gennem tiden.

Generelt er der mange gode butikker i Barcelona, og de fleste butikker har åbent til sent om aftenen og findes i alle prisleje. Barcelona er derfor en god by for shopping grundet de mange forskellige butikker og lange åbningstider.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *