• Meny
  • Meny

Generelt om overnatning

Storbyen Barcelona er en attraktiv storby, hvor mange turister årligt strømmer til for at opleve den spanske storbys charme og atmosfære på egen krop.

Det er forståeligt med denne skønne by, Barcelona er. Byen er fyldt med charmerende steder at omgås og er en god mulighed for den årlige sommerferie.

Dog skal man være opmærksom på, at man skal have planlagt lidt, inden man skal af sted. Der er nemlig så mange muligheder for overnatning i Barcelona, at man bør kende markedet lidt, inden man stiger ind i flyveren og læner hovedet tilbage i flyet til Barcelona.

Der er alt fra udlejning af private lejligheder til hostels eller hoteller midt i centrum af Barcelona. Markedet er stort, og man kan nemt finde det, der passer netop til de behov, man selv har.

Udlejning af private lejligheder

En oplagt mulighed er at finde en privat udlejer og leje en lejlighed, værelse eller hus i Barcelona. Hjemmesiden airbnb.com er en god hjælp til at se prislejet og de mange forskellige muligheder for lejligheder, værelser eller huse.

Der findes alt fra overnatning helt ned til de 94 kr., pr nat, og er klart den billigste mulighed for overnatning samtidig med, at det giver muligheden for at opleve Barcelona fra en anden vinkel end det poleret hotelværelse, man måske ellers ville ende i.

Hoteller og hostels på hvert gadehjørne

Hvis man ikke er tryg ved at leje en lejlighed, kan man selvfølgelig også benytte sig af de mange hoteller eller hostels, der er i Barcelona. Der findes prislejet helt ned til 300 kr., pr. nat og op til de 2000, hvis man vil have hele pakken og det mest luksuriøse, man kan få.

Hotels.com er en god hjælp til at se de forskellige tilbud, men når man er i Barcelona, er der mange forskellige muligheder for standard, service og hoteltype. Det er blot med at finde ud af, hvad man selv vil, så kan Barcelona nemt klare det.

Tips til anbefalede hoteller

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *