• Meny
  • Meny

Hostels i Barcelona

Barcelona byder på mange ting – et er de mange turistattraktioner, som fryder storbyens charme og atmosfære. Barcelona er en storby med så mange muligheder for at opleve den helt rigtige spanske stemning og leve som en rigtig beboer i Barcelona.

Mulighederne er så store, at der årligt strømmer mennesker til fra hele verden og med disse millioner af nye øjne og sjæle har byen pålagt sig et ansvar, som den skal leve op til. Når man bevæger sig ud på rejsen til Barcelona er det vigtigt at vide, hvor man gerne vil overnatte henne.

Der er mange forskellige muligheder i Barcelona. En af mulighederne er at finde et hostel, hvor man kan overnatte. De forskellige hostels findes i forskellige prisniveauer og standarder, men der er nok at vælge mellem, når det kommer til stykket.

Man finder også luksus på hostels

Det er ikke kun hoteller, der har retten over luksus. Der er mange hostels i Barcelona, der også er med til at give et luksuriøs ophold i Barcelona. Prislejet varierer alt efter beliggenhed og grad i den luksus, man søger efter. De forskellige hostels findes helt ned til omkring 300 kr. og op til de 865 kr. i højsæsonen.

Eksempelvis finder man et anbefalet hostel, Centre Esplai Hostel med en overnatningspris på 334, hvilket ligger i den billige ende.

Se priser og fotos

Hostal Radio

Et andet godt hostel findes inde i midten af Barcelona, nemlig Hostal Radio, som er kendt for sine mange spontane tilbud. En overnatning koster normalt 425 kr., men kan tit findes helt ned til 285 kr., hvis man er heldig at falde over tilbuddet den rigtige dag.

anbefalede_billige_hostel_barcelona

Se priser og fotos

Et godt alternativ til hotel

Hostels er fordelagtige, fordi de tit er billigere end hoteller, og man finder nogenlunde samme grad af service. Hostels er for dem, der gerne vil bruge en ekstra slat penge i oplevelsesbanken men stadigvæk få en god nattesøvn med god service, og Barcelona byder på mange forskellige hostels, så du kan finde det, der passer til dig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *