• Meny
  • Meny

Anbefalede hoteller

Når man skal til storbyen Barcelona, er der mange ting, man skal have styr på for at få det optimale ophold i Barcelona.

Barcelona er fyldt med muligheder for overnatning på diverse hoteller og hostels. Lige det at vælge kan godt være svært, men der er nogle hoteller, man roligt kan træde ind på og få et dejligt ophold. Flere anmeldere har talt deres ord på siden hotels.com, hvor der er mange gode tilbud og muligheder for at finde det bedst anmeldte hotel.

Luksus til alle pengene

anbefalede_hotell_luksus_barcelona

De klart højst bedømte og bedst anbefalede hoteller er også dem, der ligger oppe i den dyre ende. Til gengæld finder man den bedste service i Barcelona på disse hoteller og nok den bedste luksuriøse overnatning i Barcelona.

Eksempelvis finder man Hotel DO Placa Reial, som i højsæsonen findes til en pris på 2610 kr. pr nat, hvor der til gengæld skrues op for det luksuriøse, og der bliver ikke holdt tilbage. Hvis man er til sådanne ophold er det hotel klart den bedste mulighed for at opleve luksus og fantastisk betjening samt god beliggenhed i Barcelona.

Se priser og fotos

Hoteller i særklasse

Ikke alle anbefalede hoteller er hoteller, der er i den dyre ende af skalaen. Eksempelvis finder man hotellet Eurostars BCN Design i toppen til en overnatningspris på 970 kr. pr nat.

Det er til at overkomme uden at det bliver for dyrt, og hotellet har trods prisen en luksus, der også er i orden. Ikke al luksus er dyrt, og det er ikke altid de dyreste hoteller, der er bedst.

Se priser og fotos

Et andet anbefalet hotel til endnu billigere penge er hotellet Madanis Liceo med en overnatningspris på 573 kr., hvilket ikke er galt heller.

Man skal ikke frygte prisen på luksus, for den findes i alle grader i Barcelona, og disse hoteller er bare eksempler på anbefalede hoteller, der har standarden i orden samt god service og stadigvæk har en snært eller en stor snært af luksus.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *