• Meny
  • Meny

Transport fra Barcelona El Prat lufthavn

Strander du i den spanske lufthavn, El Prat, som ligger 13 kilometer fra midten af Barcelona, så frygt ikke. Lufthavnen er blot et centrum i sig selv, og har mange forskellige muligheder for at transportere dig sikkert ind til hjertet af Barcelona.

Du tænker måske, at det er noget værre rod, når alt kommer til lufthavne og transport frem og tilbage, men El Prat er en af de mest åbensindet lufthavne i hele verden, der glædeligt tager imod dig med åbne arme og med sin meget organiserede informationer, nemt kan føre dig til det sted, hvor du gerne vil hen, nemt og sikkert.

Nemt og hurtigt med tog og bus

Den mest oplagte mulighed for transport ind til Barcelona city er med tog. El Prat lufthavn har nogle gode togforbindelser gennem RENFE tog linje. Cercanias togstation er nem at finde mellem terminal A og B. Disse tog er en god mulighed, da de kører hver halve time og kører til centrale stationer som Sants-Estacio, Placa de Catalunya og Arc de Triumf, hvor man kan skifte til metro alle stationer og køre videre rundt i Barcelona derfra. Disse toglinjer er netop også attraktive på grund af den meget lave pris på kun 2,3 euros for at komme ind til hjertet af Barcelona.

En anden mulighed er at køre med bus. De forskellige buslinjer, kører fra hver terminal og fører dig hurtigt, billigt og nemt ind til centrum.

Bilferie i Barcelona fra El Prat lufthavn

En anden attraktiv transportmulighed især for familier er udlejning af bil. I de forskellige terminaler er det nemt at finde biludlejningsselskaber, der har billige priser og mange forskellige biler, som man kan leje. Dette er især en god mulighed, hvis man vil køre rundt i den skønne by Barcelona og undgå menneskemylder i tog eller bus.

De mange transportmuligheder er nemme og overskuelige og El Prat lufthavn informerer glædeligt om de mange muligheder i hver informationsbås, der er til at finde i lufthavnen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *