• Meny
  • Meny

Sådan kommer du fra lufthavnen på Mallorca til centrum i Palma

Et ophold på den spanske ø Mallorca byder på lyse sandstrande, frodige bjergområder, spændende sightseeing, masser af sol og gode muligheder for at prøve det lokale køkken.

Men før du kan komme helt ned i gear, skal du finde svar på det ofte tunge spørgsmål om, hvordan du kommer fra Mallorca lufthavn til centrum i Palma. Læs med her, hvor vi guider dig til valgmulighederne.

Lokal transport kan være noget af det mest forvirrende ved en ferie, når man ikke ved, hvordan byen eller landets infrastruktur fungerer. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi informerer om de forskellige transportmuligheder fra Mallorca lufthavn til centrum i Palma.

Læs med her, og find ud af, om du skal tage taxi, bus, Welcome Pickups, billeje eller tog på Mallorca på din næste ferie.

Welcome Pickups på Mallorca

Mallorca er ikke den største ø, og derfor er afstandene heller ikke så store. Men på grund af de ofte smalle og snoede veje kan det godt tage sin tid alligevel. Ønsker du hurtigst muligt at komme i feriestemning, kan du vælge biltjenesten Welcome Pickups. Her er tale om en afhentningstjeneste, der tilbyder dig transporten mellem Mallorca lufthavn til centrum i Palma.

Prisen ligger nogenlunde i samme klasse som en almindelig taxi i Palma, men her får du flere services. Blandt andet holder tjenesten øje med dit fly, så chaufføren ved præcist, hvornår du lander. Det betyder, at du ikke behøver at stresse over forsinkelser, og med den 24 timers kundeservice kan du altid få fat på virksomheden. 

Du booker Welcome Pickups på forhånd, og fortryder du, får du gratis afbestilling op til 48 timer før.

Når du ankommer til lufthavnen og skal til centrum i Palma, bliver du mødt af engelsktalende og lokale chauffører, der kender de lokale trafikforhold godt. Rejser du med børn, kan du få gratis børnesæder.

Vælg Welcome Pickups, hvis du gerne vil have maksimal komfort og en personlig kørsel, og læg mærke til, at Welcome Pickups ikke kun kører til Palma, men også til mange andre destinationer på den spanske ferieø. Bestil transport her

Taxi på Mallorca

Rejser du med stor bagage eller børn, eller er du måske på Mallorca for første gang, kan du med fordel overveje at tage en almindelig taxi. Du får ikke megen service, og chaufførerne kan ikke altid tale engelsk, men du slipper for mylderet i busserne.

Vælger du taxi på Mallorca, skal du lægge mærke til, at priserne sjældent er fastsat på forhånd, og du betaler 0,5 euro per kilometer samt et startgebyr på knap 3 euro.

Tog på Mallorca

Offentlig transport på Mallorca er ikke den mest veludviklede, og derfor finder du ingen toge på Mallorca ud over nogle gamle turisttoge.

Bus på Mallorca

Er du i tvivl om, hvordan du kommer fra Mallorca lufthavn til centrum i Palma – eller andre steder hen på øen – så vil bus på Mallorca være det billigste valg. Her er tale om offentlig transport, som måske ikke altid kører efter planen, men dog køres der. Du skal blot væbne dig med tålmodighed og være tolerant over for overfyldte busser.

Når du skal bruge bus som transport fra Mallorca lufthavn til centrum af Palma, kan du tage Linje 1, som kører netop denne rute. Prisen ligger på omkring 4 euro for en enkeltbillet.

Bussen kører fra klokken 6 om morgenen til 1 om natten med intervaller mellem 15 og 30 minutter. Du kan købe busbilletter på billetkontoret foran lufthavnen eller inde i lufthavnen.

Vælg med fordel bus, hvis du er på budget, eller hvis du rejser uden stor bagage og børn. Bus på Mallorca kan også være et godt valg, hvis du har været på øen før og kender til bussystemet.

Billeje på Mallorca

Transporten fra Mallorca lufthavn til centrum af Palma kan også klares uden offentlig transport, hvis du lejer en bil. Skal du kun befinde dig i Palma, kan billeje dog være til mere besvær end gavn, for i byens små, snoede gader kan det være svært at parkere.

Derudover er Palma heller ikke større, end at du kan gå rundt de fleste steder.

Skal du derimod ud og opleve mere af Mallorcas natur og andre byer, vil billeje på Mallorca være en rigtig god ide. Selvom der kører busser på øen, kan det være en langvarig prøvelse at komme fra A til B, og der vil egen bil gøre det meget nemmere. Så billeje er perfekt til dig, der gerne vil opleve mere af øen.

Konklusion

Har du undret dig over, hvordan du kommer fra Mallorca lufthavn til centrum i Palma, så er der flere muligheder. Offentlig transport på Mallorca er en af dem, og her hedder muligheden bus – der findes ikke tog på Mallorca længere.

Bussen på Mallorca kan fint fungere som transportmiddel fra lufthavnen til centrum i Palma – fordelen er, at prisen er lav, men ulemperne er rejsetid, en flagrende køreplan og overfyldte busser.

Er du til de mere komfortable løsninger, kan du med fordel vælge en taxi på Mallorca. Du får ikke de store services, men dog er transporten uden andre personer. Fordelene er komfort og ro, mens ulemperne er manglende service, problemer med ikke-engelsktalende chauffører og priserne.

Billeje på Mallorca kan kun anbefales, hvis du har planer om at tage ud og udforske resten af øen og ikke kun som transport fra Mallorca lufthavn til centrum af Palma.

Endelig kan du vælge afhentningstjenesten Welcome Pickups, som selv holder øje med dit fly og giver dig mange forskellige services – og her skal det nævnes, at Welcome Pickups også kan bringe dig til andre destinationer på øen. Så ønsker du en god, komfortabel og afslappet start på ferien, vil Welcome Pickups være det bedste valg. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *