• Meny
  • Meny

Barcelona El Prat Lufthavn

Når du trænger til at mærke varmen fra syden og har besluttet dig for at tage til det spanske opium, Barcelona, er El Prat lufthaven i Barcelona en gennemvejsstation for rejsen videre. Lufthavnen oser af spansk charme og byder dig velkommen allerede i velkomsten med de spanske smil og hurtige fraser.

En lufthavn er altid travl, men El Prat er kendt for sin åbenhed og barmhjertelige charme. Selv under pres, føler man sig velkommen, hvilket man kan reflektere i den spanske åbenhed og Barcelonas charme printet ind i El Prat lufthaven, der altid står med armene åbne, uanset hvad.

Spanske følelser

Barcelonas Lufthavn også kendt som El Prat lufthavn har bosat sig cirka 13 kilometer fra midten af Barcelona. Lufthavnes to terminaler T1 og T2 tjener årligt omkring de 30 millioner passager, hvilket giver en del arbejde, men lufthavnen er udstyret med flere shoppingarenaer og mange forskellige spanskinspireret restauranter, hvor det er muligt at få en bid af Spanien endnu engang, inden man rejser hjem, eller hvis man bare ikke kan vente med at få en bid af kagen, inden man bevæger sig videre på rejsen. El Prat er også kendt for deres primitive security-system, hvilket er udviklet nemt og sikkert, hvilket gør ventetiderne korte og ikke anstrengende, da man hurtigt kommer videre i systemet.

Nemme transportmuligheder og god karisma

End også du ikke kan vente med at komme til Barcelonas bymidte, byder lufthavnen på en række transportmuligheder, som kan hjælpe med at føre dig ind til hjertet af Barcelona. Der er både gode togforbindelser gennem RENFE tog linjen, men også gode muligheder for udlejning af bil, eller tage med de spanske busser, som kører direkte fra hver terminal på lufthavnen.

El Prat er altså en varmhjertet lufthavn med styr på tingene, og hvordan man sikrer turister og passagerer fra verden rundt at komme godt videre fra lufthavnen med et smil på læben og et afmærke af Barcelonas sprudlende charme.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *