• Meny
  • Meny

Sådan kommer du fra lufthavnen i Madrid til centrum

Skal du en tur til den spanske hovedstad, venter der dig nogle skønne dage med masser af kultur, en drabelig historie, betagende sport, lækker gastronomi, spændende shopping-muligheder og overdådig storbycharme. Men først skal du finde ud af, hvordan du kommer fra Madrid lufthavn til centrum. Her guider vi dig til alle transportmulighederne.

Når man er i et nyt land, er transporten altid svær at finde ud af, da den aldrig fungerer som derhjemme. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår transportmuligheder fra Madrid lufthavn til centrum. Det tæller blandt andet tog, bus, metro, Welcome Pickups og billeje, og du får en gennemgang af hver type.

På den måde er du bedre rustet til turen, og du ved på forhånd, hvordan du skal gebærde dig, når du skal fra lufthavnen til centrum i Madrid.

Welcome Pickups i Madrid

Madrids lufthavn, Barajas Airport, kan nås på flere måder, og ønsker du en nem, komfortabel og personlig transport fra Madrids lufthavn til centrum, så vil biltjenesten Welcome Pickups være det bedste bud. Her er tale om en afhentningsservice, som du booker i forvejen.

Du oplyser dit fly, så Welcome Pickups kan holde øje med afgangen, og på den måde behøver du ikke at bekymre dig, hvis dit fly er forsinket.

Når du kører med Welcome Pickups fra lufthavnen til centrum af Madrid, kan du let have plads til både kufferter og børn, og tjenesten tilbyder i den forbindelse gratis børnesæder. Du vil altid kunne kommunikere med chaufførerne, da de taler engelsk, og da de også er lokale, vil de have nemmere ved at navigere i trafikken.

Med yderligere 24 timers kundeservice er du i gode hænder. Perfekt til dig, der gerne vil have en god start på ferien og dig, der måske ikke har været i Madrid før. Bestil transport her

Tog i Madrid

Tog er en anden god transportmulighed i Madrid, og du kan nemt komme fra lufthavnen til centrum med linje C1 RENFE. Du køber din billet for omkring 3 euro, så her er tale om en billig transportform. Står du af ved Atocha Station, kan du komme til centrum på omkring 25 minutter.

Togene i Madrid er rimeligt komfortable, men læg mærke til, at de ikke kører om natten, og at de kan være ret overfyldte. Tog i Madrid er for dig, der gerne vil spare penge og ikke har noget imod mange mennesker.

Metro i Madrid

Metroen i Madrid passer godt til dig, der gerne vil finde ud af, hvordan du kommer fra Madrid lufthavn til centrum på en billig og nem måde. Den røde linje, Linje 8, er en direkte transport i Madrid mellem Barajas Airport og byen, og turen tager omkring 20 minutter. Prisen ligger på op til 5 euro.

Når du tager Linje 8, kan du stå af ved Nuevos Ministerios Station, hvorefter du kan fortsætte din rejse ind til centrum med Linje 6 eller Linje 10 – disse kører til det historiske centrum. Køb det særlige Madrid metro-kort, så du altid har det store overblik.

Metro i Madrid er for dig, der ønsker en billig rejseform og ikke har noget imod tætpakkede vogne.

Bus i Madrid

Bussen er en anden transportform fra Madrid lufthavn til centrum, og der kører flere bybusser på denne strækning. De fleste busser i Madrid kører fra Terminal 1 (her kan du komme til med en gratis shuttle), og de kører i alle retninger, så du vil kunne komme til den del af Madrid, du ønsker.

Rejser du om natten, kan du tage Linje 203, der også kører i de sene timer. Rejsetiden ligger på omkring 40 minutter afhængig af trafikken. Bus i Madrid er for dig, der ikke har noget imod en længere rejsetid og gerne vil komme de lokale ved.

Taxi i Madrid

Madrid er en travl by, og det samme er lufthavnen. Derfor kan det være en fordel at glemme alt om den offentlige transport og tage en helt almindelig taxi. Du kan enten booke en på forhånd, hvilket giver dig en bedre pris, eller praje en når du lander.

Det sidste kan dog blive en lidt dyr affære, for taksten varierer en del. Rejser du med børn eller tung bagage, vil det være en klar fordel at gå uden om den offentlige transport. Taxi er for dig, der ønsker en mere bekvem transportform.

Billeje i Madrid

Hvis du planlægger bare at være i Madrid by, anbefales det ikke, at du lejer en bil. Trafikken og transporten i Madrid er nemlig meget hektisk, og det kan være svært at finde et sted at parkere.

Skal du dog ikke kun have transport fra Madrid lufthavn til centrum, men har du planer om at tage ud på egen hånd i områderne omkring Madrid, så vil det være en god ide at leje en bil. Du kan med fordel leje en bil i Madrid lufthavn.

Konklusion

Når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Madrid lufthavn til centrum, er der flere muligheder. Kender du byen, rejser du let, eller har du mod på mas og jag, kan du med fordel tage den offentlige transport som metro, bus eller tog i Madrid. Men vær forberedt på en hektisk rejse.

Ønsker du mere ro og mindre stress, kan en taxi være svaret, men book her en på forhånd – det giver de bedste priser. Læg mærke til, at servicen kan være lav, og det er ikke sikkert, at chaufføren taler engelsk.

Det kan du til gengæld være sikker på med Welcome Pickups, der altid har engelsktalende chauffører, 24 timers kundeservice, gratis barnesæder samt muligheden for at holde øje med dit fly, så du ikke skal stresse over forsinkelser. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *