• Meny
  • Meny

Sådan kommer du fra lufthavnen i Malaga til centrum

Går turen næste gang til Malaga, hvor der venter skønne solrige dage? Så skal du huske, at du lige skal finde ud af, hvordan du kommer fra Malaga lufthavn ind til centrum, før du kan slappe af. Og det er altid svært at vide, hvordan den lokale transport fungerer, når man ikke har været der før.

Derfor kan du læse med her, når vi guider dig til mulighederne for transport fra Malaga lufthavn og ind til centrum.

I det følgende guider vi dig til tre af de bedste transportmuligheder i Malaga, så du let og hurtigt kan finde ud af, hvilken måde du gerne vil fra lufthavnen og ind til centrum af Malaga på. Her vil du stifte bekendtskab med både bus, tog og taxi samt den nye smarte biltjeneste Welcome Pickups.

Welcome Pickups i Malaga

Lufthavnen i Malaga hedder Málaga-Costa del Sol Airport, og den er placeret meget centralt i forhold til Malaga. Afstanden ligger på 12 kilometer, hvilket gør det overskueligt at komme fra lufthavnen til centrum af Malaga.

Med bil tager det omtrent 15 minutter at tilbagelægge distancen, toget tager omkring 8-12 minutter, mens bus i Malaga tager 20-30 minutter afhængig af trafikken.

Det betyder, at der er mange muligheder, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Malaga lufthavn til centrum, og en af de smarteste er biltjenesten Welcome Pickups. Her er tale om en transporttjeneste, der opererer i flere forskellige lande, og som kører dig fra lufthavnen og til specifikke destinationer – for eksempel centrum.

Det, der især gør Welcome Pickups til noget særligt, er, at tjenesten tilbyder en mere individuel afhentning, hvor der bliver holdt øje med dit fly – så er der ikke noget stress. Derudover vil du altid blive mødt af engelsktalende chauffører, som du let kan kommunikere med, og eftersom chaufførerne er lokale, kender de alle de lokale trafikforhold.

Med en 24 timers kundeservice kan du altid få fat i Welcome Pickups, og der er fri afbestilling på op til 48 timer. Vil du gerne undgå stress, så vil Welcome Pickups være en gode måde at komme fra lufthavnen til centrum i Malaga. Bestil transport her

Tog i Malaga

Tog i Malaga er den billigste transportform, når du ønsker transport fra Malaga lufthavn ind til centrum. Du kan med fordel tage toglinjen C1, som kører hvert 20. minut ind til centrum.

Du kan finde toget i Terminal 3. Togbilletten koster knap 2 euro, og rejsetiden ligger på cirka 12 minutter. Du kan købe togbilletter fra automater på stationen med kontanter eller kreditkort.

Vil du gerne hurtigt frem og til en billig pris, vil tog i Malaga være en god ide, men læg mærke til, at de kan være overfyldte, og det kan i så fald være svært at komme frem med stor bagage.

Bus i Malaga

At tage bussen i Malaga er en af de mest benyttede transportformer fra Malaga lufthavn ind til centrum. Tag med fordel Linea A (også kaldet lufthavnsekspressen) eller Linje 19, som kører hvert 20-30. minut om dagen.

Busserne kører lidt mere sjældent om aftenen, men her er dog tale om en 24-timers service, så selv om natten kan du tage disse busser. Find busserne ved Terminal 3.

Du kan købe billet til din bus i Malaga i automaterne på stationerne eller direkte i busserne, men læg mærke til, at i busserne kan du ikke betale med kort – kun kontanter. Prisen ligger på omkring 3 euro, og det tager omkring 30 minutter med denne type transport i Malaga – til gengæld får du også mulighed for at se flotte udsigter.

Taxi i Malaga

Når du skal fra lufthavnen til centrum af Malaga, vil det være oplagt at tage en taxi. Det koster omkring 20-25 euro, men læg mærke til, at prisen ikke er fast, og selve transporttiden ligger kun på omkring 15 minutter.

Der er taxi-service fra lufthavnen 24 timer i døgnet, og rejser du med meget bagage, kan det være smart at vælge en bil, så du ikke skal slås om pladsen i den offentlige transport.

Det er tillige muligt at leje en bil i Malagas lufthavn, men vær opmærksom på, at det kan være svært at parkere inde i byen. Derfor bør du kun leje din egen bil, hvis du har et fast sted, hvor du kan parkere den.

Konklusion

Når det gælder om at finde ud af, hvordan du kommer fra Malaga lufthavn til centrum, er der flere muligheder. Transporten i Malaga tilbyder især bus, tog og taxi, men også moderne afhentnings-tjenester som Welcome Pickups.

Tog i Malaga er meget billigt, og der går mange afgange mellem lufthavnen og centrum i Malaga, så derfor kan tog være en god ide. Men med ofte overfyldte kupeer kan det være ulideligt med meget bagage.

Bus i Malaga er lidt dyrere og tager også lidt længere tid – især i myldretiden kan der være masser af kaos. Men der er en god busforbindelse, og du kan se noget af det spanske landskab, mens du bliver fragtet fra det ene sted til det andet.

Du kan også tage en taxi, når du har behov for transport fra Malaga lufthavn til centrum af byen. Det koster en del mere end den offentlige transport, men du får så også en transportoplevelse uden skub og mas. 

Endelig kan du vælge afhentningstjenesten Welcome Pickups, som er den nok mest bekvemme transportform i Malaga. Welcome Pickups holder øje med dit fly, så du ikke skal stresse over tiden, og så er chaufførerne altid lokale, men taler engelsk – noget du ikke kan være sikker på i hverken busser, toge eller almindelige taxier.

Derudover er der flere andre gode services som 24 timers kundeservice og mulighed for gratis barnesæder. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *