• Meny
  • Meny

Fly fra Danmark til Barcelona

Skal du til Barcelona, og kan du næsten ikke overskue planlægningen og tvivler på, hvor du skal flyve fra og hvad det må koste? Det hele er et puslespil, men det er slet ikke så svært igen, når det kommer til stykket. Både Billund og København lufthavn er to gode muligheder for at finde et billigt og hurtigt fly til Barcelona, og de forskellige flyselskaber har mange tilbud, man kan benytte sig af uden det store besvær. Det eneste, det kræver, er at sætte sig lidt ind i, hvorfra man gerne vil rejse, og rejsetidspunkter, så er man godt kørende.

Billige fly fra Billund og København lufthavn

Det mest oplagte er at vente til sommeren er ovre, da priserne er billigst der, men man kan godt være heldig at finde nogle billige billetter i højsæsonen. SAS har løbende tilbud fra København lufthavn til Barcelona, og i højsæsonen kan du finde flybilletter enkeltvejs helt ned til 800 kr., hvilket er ret billigt i juli måned. Hvis man venter, har fdm-travel en oversigt over de to største lufthavne i Danmark, nemlig Billund og Københavns lufthavn om, hvornår det er billigst at rejse, og hvilke goder, man kan få ved at rejse på disse tidspunkter.

Endnu billigere kan det gøres fra Billund. I højsæsonen kan man være heldig og finde billetter helt ned til 600 kr., hver vej, hvilket er et tilbud, man næsten ikke kan stå for, når det kommer til stykket. De billigste billetter er at finde, hvis man rejser fra Billund.

Løbende afbudstilbud og faste gode priser

Både Billund og Københavns lufthavn er gode til at lave forskellige tilbud til eksempelvis Barcelona, men har også rimelige faste priser, der er til at overkomme, og begge lufthavne tilbyder direkte rejser, hvilket er meget fordelagtigt i forhold til andre lufthavne som Tirstrup, som næsten aldrig har direkte fly. Mulighederne er åbne, og man kan nemt rejse fra Billund og Københavns lufthavn ofte og billigt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *