• Meny
  • Meny

Hvilke seværdigheder bør du besøge i Barcelona?

Barcelona er byen med de utrolige mange oplevelser. Byen er uden tvivl en af Europas mest populære feriedestinationer, men Barcelona handler ikke kun om ferie – byen er meget mere end. Den spanske storby er fyldt med livsglæde og kulturelle indtryk. Byen summer af mangfoldighed, og der er plads til alle typer af mennesker.

Når du er på ferie eller rejser hen til spændende steder, så vil du typisk gerne se byens seværdigheder. I Barcelona er der meget god grund til at se seværdigheder for byen har nogle af verdens flotteste og mest imponerende seværdigheder. Byen er især kendt for den smukke kirke, der er placeret i centrum.

La Sagrada de Familia – en unik oplevelse

La Sagrada de Familia er nærmest blevet et symbol med Barcelona. Denne seværdighed er en kæmpemæssig kirke, der endnu ikke er bygget færdig. Arkitekten bag er den verdensberømte Antonio Gaudi, der også har stået bag flere andre seværdigheder i Barcelona. Kirken er utrolig flot med de meget høje spir og tårne, der figurer.

Det fantastiske fodboldstadion Camp Nou

Hvis du bare er en lille bitte smule interesseret i fodbold, så bør du besøge FC Barcelonas fodboldstadion Camp Nou. Dette stadion kan huse op til ca. 100.000 tilskuere, hvilket gør det til et af verdens største stadions. Hver weekend spiller stjerner som Messi, Neymar, Xavi og Iniesta på græsplænen for fulde huse. Camp Nou er ikke kun et fodboldstadion, men også et museum. Her er det muligt at tage en gåtur ned af Barcelonas memory lane – det er faktisk muligt at finde en masse billeder af den danske Michael Laudrup, der tidligere har spillet for klubben.

Har du tid og lyst bør du se en La Liga kamp på det store stadion. Det er den ultimative oplevelse, hvis du kan lide fodbold.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *