• Meny
  • Meny

Hvad bør du lave i Barcelona?

Barcelona. Byen, hvor romantikken kan udleves. Byen, hvor den spanske kultur kan indåndes og efterleves for en stund. Byen, hvor man kan opleve kulinariske glæder og byen, der med sit smukke udseende er et must go, og et sted, man altid har lyst til at tage hen til.

Men hvad bør man lave i Barcelona? Er der nogen ting, man bare skal opleve, inden man vender snuden hjemad? Barcelona er fyldt med så mange gode muligheder, der kan være svar på dette spørgsmål. Alt efter, hvilken type, man er, er der forskellige ting, der passer til den person og de interesser, man har, men nogle ting, bør man lige snuse til, så man kan sige, man har oplevet netop lige det, når man kommer hjem til Danmark igen.

Den spanske landsby – Poble Espanyol

Noget af det, som er meget fascinerende i Barcelona er Poble Espanyol Village, der er en fryd på opleveren. Poble Espanyol er primært et open-air museum, der viser kopier af de forskellige karakteristiske huse fra alle regioner i Spanien, fra eksempelvis Castille og Catalonien. Poble Espanyol med sine 117 bygningsværker viser de forskellige regioner i arkitekturen men fungerer også som en helt reel landsby, og giver et kulturelt helhedsindtryk på hele Spanien samlet i denne landsby.

Den visuelle skønhed

Noget af det, man bør opleve i Barcelona er det visuelle ved byen. Storbyen har mange smukke udesteder, men især bjerget Montjuïc, der både er en turistattraktion i sig selv, der udover det smukke syn fra og på bjerget, har mange romantiske parker og haver. En af de kendte og smukkeste parker på bjerget, er Jardins de Joan Maragall, der er fyldt med klassiske skulpturer og smukke templer, som er omringet af mange blomster og smukke naturområder.

Barcelona byder på så mange ting. Ét er det visuelle, men man bør også opleve shoppingånden og de mange tapasbarer i Barcelona, der også er med til at gøre oplevelsen endnu mere fuldendt og god.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *