• Meny
  • Meny

Spanske fornemmelser på tapasbarerne i Barcelona

En ting, der er helt fænomenalt ved det smukke spanske land og den fine storby, Barcelona, er dets spanske traditioner indenfor madbranchen og de mange forskellige spanske finesser, der præger de forskellige retter med stærke smagsløg og et friskt pust til hver en ret, der bliver serveret. Barcelona er en af de storbyer, hvor maden på restauranter og barer vægtes højt.

Når det kommer til tapasbarerne er Barcelona også med på beatet. Byen har mange tapasbarer rundt i storbyen, der er med til at byde turisterne velkommen i det spanske køkken og få en traditionel spansk ret uden at fortryde det.

Tapas til det gyldne topkarakterer

Når man sætter benene i gaderne i storbyen Barcelona, er der ingen tvivl om, at man ikke går tomhændet hjem uden tapas fra alle små afkroge. Barcelona er en by, der vægter de spanske traditioner indenfor mad højt, hvilket også ses på det store udvalg af forskellige barer, der glædeligt serverer tapas til næsten hver en tid til både billige penge men også med smagsoplevelser, der scorer topkarakterer.

Det er ikke for sjovt, at Barcelona er kendt for dets tapasbarer. Flere stjernekokke gemmer sig i køkkenet på mange af de forskellige tapasbarer. Stjernekokken El Bulli serverer glædeligt tapas i sin fine tapasbar, “Tapac24”, som med sin franske charme er en af de mest kendte tapasbarer i Barcelona, men også i den gode ende smagsmæssigt. Der findes således tapasbarer i alle afkroge, og man kan endda besøge Picassos Barcelona-tapasbar, “Els Quatre Gats”, hvor man kan se fine billeder af Picasso og forestille ham sidde ugentligt og spise tapas på netop dette sted.

Tapas til alle aldre – alle steder

Det er særdeles oplagt at strejfe forbi de mange tapasbarer, når man bevæger sig ud på en rejse til storbyen Barcelona, da de findes i alle udformninger og til alle aldre, og der findes ikke en grænse til forskellige slags tapas, der er at finde i Barcelona. Læs mere om natteliv og mad i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *