• Meny
  • Meny

FC Barcelona – Camp Nou

I Spanien er kampånden stor ved sportslige begivenheder. Ikke mindst hos det catalanske folk når hjemmeholdet FC Barcelona spiller fodboldkamp. Klubbens motto ”Mere end en klub” må siges at være sandt. De spanske fodboldfans er ildsjæle som brænder for holdets gang, og til deres kampe går følelserne højt.

Et verdenskendt fodboldhold

Barcelonas egen fodboldstadium Camp Nou er hjemmebane for et af verdens mest kendte fodboldhold, FC Barcelona. FC Barcelona har eksisteret siden 1899 og har med over hundred års fodbold oplevet både op og nedture. Dog har klubben nok oplevet flere opture end de fleste fodboldklubber og fodboldprofiler som Cruyff, Ronaldo, Messi og Ronaldinho er blot nogle få af holdets mest kendte verdensstjerner. FC Barcelona har bl.a. vundet det spanske klubmesterskab ikke mindre end 22 gange og Champions League 4 gange.

Hvis du vil opleve en kamp med FC Barcelona på hjemmebane kan du købe billetter på deres hjemmeside eller på stadion fra 200 kroner og dyrere alt afhængig af hvor blandt de knap 100.000 pladser du ønsker at sidde, samt hvilket hold der spilles imod. På trods af Camp Nous mange pladser kan det dog være svært at få billet da knap halvdelen af pladserne optages af medlemmer med sæsonkort.

Camp Nou

Hvis du har lyst til at se lidt nærmere på Barcelonas stadium Camp Nou kan du købe billetter for ca. 150 kroner og få en guidet tur. Oplev udeholdets omklædningsrum, spillergangene, presserummet, selve banen og bænkene hvor holdene sidder under kamp. Alt dette mens lydene af en autentiske kamp strømmer ud af højtalerne og skaber den rigtig stemning.

Desuden rummer Camp Nou også et stort museum som indeholder alle holdets trofæer samt spændende historie om klubben og spillerne. Museet har også hvad der for fodboldentusiasters må ses som en næsten følelsesladet museumsoplevelse. Nemlig en multimediezone hvor du med alle sanser kan gense alle klubbens helt store øjeblikke og kampe.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *