• Meny
  • Meny

Gode vintagebutikker

Genbrugs- og vintage-, retro- og second-handtrenden er også kommet til Barcelonas gader, her finde du masse af lækre vintagebutikker med hver deres at byde på.

Masse af god patina og slitage

Holala er navnet på en lille kæde af vintage butikker i Barcelona. Deres butikker findes hele tre steder i byen, bl.a. Holala Plaza, tæt på Plaza Catalunya. Denne butik på knap 400 m2 har alt hvad dit vintagehjerte begærer af tøj, sko og accesories fra de sidste mange årtier. Dertil et stort udvalg af møbler lige fra klassiske designs til lækre patinerede lædermøbler og andre skønne fund til dit hjem.

Tag også et smut forbi La Petite Parade. I denne lille vintage butik er stilen avantgardistisk og unik. Her kan du gøre sjove og anderledes fund til din garderobe. Butikken har et meget fint udvalg af sko og tøj i god kvalitet, og fine second hand accessories.

Kvalitet frem for kvantitet

Lullaby vintage har et stort udvalg af fede genbrugsting, alt sammen i god kvalitet og du vil uden tvivl finde noget du ikke kan undvære og må have med hjem til samlingen. Her er tøj i lange baner fra 50erne, 60erne, 70erne og 80erne, både til mænd og kvinder. Butikken har endda også et godt udvalg af genbrugsbørnetøj. Ud over genbrugstøj findes der også elegante vintage kjoler, tasker og sko på hylderne fra Dior, Chanel og andre klassikere.

Hos Flamingo vintage skiller de sig ud ved at lade dig betale for dine køb i vægt. Det vil sige at prisen afhænger af hvor tung en varer du køber og ikke om det er pelsen, bukserne eller vintagekjolen du tager med hjem. Prisen er fast, 13 euro pr. kilo tøj du køber.

Vintagebutikkerne i Barcelona har det til fælles at de fleste af dem sætter kvalitet frem for kvantitet, og udvalget er altså ikke bare stort, men også af god stand og nøje udvalgt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *