• Meny
  • Meny

Anbefalede outlets

Kan du lide at gøre et godt tilbud, så bør du læse med her. I Barcelona findes der en masse outlets, hvor det er muligt at spare mange penge på bl.a. tøj, sko, elektronik osv. Som turist, der ikke kender byen så godt, kan det være meget svært at finde de gode outlets i den store by.

I dette indlæg kan du få hjælp til at finde de gode outlets i Barcelona. Så læn dig tilbage og læs med, så du er klædt godt på til at gøre en masse gode tilbud i den spanske storby.

Outlets i Barcelona

Mango 2: På denne outlet kan du købe tøj til indkøbspris hele året rundt – med 40% rabat. Du kan finde tøj til både mænd og kvinder, og du har også mulighed for at finde gode tilbud på tasker og andre accessories. Mango 2 fylder deres lager hver eneste dag, så du har rig mulighed for at finde tøj, der passer dig. Du finder outletten på Calle Girona 27. De har åbent fra 10 til 21.

Alma-Zen: På denne outlet kan du få helt op til 30-70% rabat på tøj. Der findes tøj til både mænd og kvinder. Der kommer typisk nye varer på lager om onsdagen og torsdagen. Så hvis du vil være sikker på at have et stort udvalg, skal du komme på ovenstående dage. Du finder outletten på følgende adresse: Calle Diputació, 313. De har åbent mandag til lørdag fra 10 til 21.

Tag på outlet og spar penge

Der findes selvfølgelig mange flere outlets end ovenstående. Men de to ovenstående er nogle af de bedste du kan finde. Der er ingen tvivl om, at det er muligt at spare en masse penge ved at tage på outlet. Så skynd dig at komme afsted og spar en masse penge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *