• Meny
  • Meny

Leje af lejlighed

En vigtig faktor for en god storbyferie er, at overnatningen er i orden, når man stiger på flyet og er klar til afgang. Der er mange forskellige muligheder for at overnatte i Barcelona, og det er kun dig selv, der sætter grænserne, når det kommer til overnatning.

Diverse internetsider er dine venner, når det kommer til stykket. Der er mange forskellige private, som udlejer et værelse eller en lejlighed, eller man overnatte på hostels eller hoteller, hvis man er til det.

Barcelona er en by med mange muligheder også inde for overnatning, hvilket gør det nemt at finde et billigt sted at overnatte, når man skal på ferie i den charmerende storby Barcelona.

Lejligheder til overskuelige penge

En meget populær og oplagt mulighed for dig, der gerne vil leje lejlighed i Barcelona er hjemmesiden airbnb.com, hvor private udlejer deres hus, lejlighed eller værelse i en periode oftest til billige penge. Også her er beliggenheden en stor faktor, og der er mange fine kvarterer og områder i Barcelona, hvor man kan leje lejligheder til billige penge.

Området El Gòtic er et af de attraktive steder at bo, og der findes hele lejligheder helt ned til de 306 kr., pr nat, hvilket er meget billigt og et godt alternativ til et eventuelt hostel eller hotel.

Varierende priser i alle lejre

Man kan finde lejligheder i alle prislejer i Barcelona, og det er muligt at finde private værelser/lejligheder helt ned til 94 kr., pr nat, hvilket er meget billigt.

Airbnb.com er en god side at finde lejligheder, og systemet er nemt idet, at det kan foregå over facebook eller lign. socialt netværk. Det er også fordelagtigt at finde en lejlighed privat, da det oftest i det fleste tilfælde er billigere uanset standard og den luksuriøs, der måtte være.

Det er også en god mulighed for at opleve Barcelona fra en anden synsvinkel og komme ud i blandt de lokale og leve som en ægte beboer i Barcelona.

Tips til anbefalede lejligheder

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *