• Meny
  • Meny

Billige hoteller

Barcelona er en af de spanske storbyer, som er mest eftertragtet. Storbyen besøges årligt af mange millioner turister, som nyder stemningen og deres ophold i den charmerende spanske storby.

Men ferien er aldrig helt gratis – heller ikke i Barcelona. Til gengæld byder Barcelona på en rundrejse i mange forskellige muligheder for at overnatte både luksus men stadig billigt.

Der findes mange forskellige hoteller rundt inde i midtbyen eller lidt afsiedes fra trafikken og menneskemylderet. Billige hoteller kan man dog finde overalt på hver gadehjørne inde midt i byen, og der findes alt fra acceptabel stand til luksus til penge, der er til at overkomme, uden man enten bliver syg eller mister mange penge af at opholde sig på hotellet.

Under 500 kr. pr nat

De mange hoteller er især billige, når det kommer til realiteten. Der findes mange forskellige tilbud, men langt de fleste søgninger kan føre til, at man sagtens kan finde et godt hotel, der ligger tæt på alt til under 500 kr., pr nat, og hvor det er overskueligt og overkommeligt at være.

Eksempelvis finder man hotel, Hostal Mont Thabor, som koster 373 kr. i sommerperioden pr. nat, hvilket er ret billigt. Udover den billige pris ligger hotellet ved Ciutat Vella, som ligger ca. en halv kilometer fra centrum og lige ved siden af Las Ramblas.

billige_hotel_barcelona

Se priser og fotos

Luksus til ingen penge

Det er dig selv, der sætter standarden, men de mange hoteller findes til omkring de 300-400 kr., pr nat i højsæsonen, og der er god service på hotellerne trods den billige pris, og kan garantere en god oplevelse i Barcelona uden at blive fattig på overnatning.

Hvis man ikke har afstanden fra bymidten prioriteret højt, er der også en billig mulighed ved Hotel Colors, som ligger omkring 6,5 kilometer fra bymidten og har en overnatningspris på 380 kr, hvor du får inkluderet morgenmad.

Hotellet ligger til gengæld tæt på Museet i Gaudis hus, som er et meget fint museum og tiltrækker mange turister.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *