• Meny
  • Meny

Det lokale køkken i Barcelona

Når du tager til Barcelona, er der mange ting, man bør opleve. Den smukke natur og udseende storbyen har med sig er det første, man tænker. De mange historiske finesser og gemte hemmeligheder på museer og andre turistattraktioner er også værd at kigge på. Men noget andet, og nok også noget af det vigtigste, man bør opleve er Barcelonas sans for mad. Det spanske lokale køkken findes i så mange restauranter i Barcelona, og det er en oplagt mulighed til at opleve byens kulinariske goder gennem maden på fine og hyggelige spanske restauranter, der oser af en atmosfære, du ikke finder andre steder end i Barcelona.

Den oplagte – på tapasbar i Barcelona

En af de kulinariske oplevelser, der er kendetegn for spansk madkultur er tapas. Det kan ikke blive mere spansk, end dette, og du kan finde det alle steder. I Barcelona er der en meget fin kultur om tapas, og det anses som gourmet mad såvel som et godt takeaway. Flere stjernekokke gemmer sig i køkkenet på mange af de forskellige tapasbarer. Stjernekokken El Bulli serverer glædeligt tapas i sin fine tapasbar, Tapac24, som med sin spanske charme er en af de mest kendte tapasbarer i Barcelona, men også i den gode ende smagsmæssigt.

Vinsmagning og catalonske drømme

Det er ikke kun tapas, der står på menuen. I Barcelona er man også helt vilde med de catalonske vine, der bliver produceret der. En kendt vinbar er Mont Vinic, som er et af de bedste steder at smage spansk vin og champagne i Barcelona og hele Catalonien.

Udover deres gode smag for vin har Barcelona også hivet den catalonske kulinariske oplevelse med. Her ser vi specialiteterne i Casa Delfin, som er et godt bud på ægte spansk mad fra middelhavets kyst. Den berømte paella findes her med alt godt fra havet, og er et godt sted at slå sig ned for at opleve netop de lokale spanske goder i køkkenet i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *