• Meny
  • Meny

Priser på natteliv og alkohol

Når man taler om Barcelona taler man ofte om en by med mange forskellige turistattraktioner, museer og seværdigheder i den glohede storby, som er værd at se og som man bare skal kigge forbi, når man passerer forbi Barcelona på sin rejse. Men når natten kommer på, er der noget andet, der er værd at kigge forbi. Nemlig de mange barer, klubber og opholdssteder, der mingeler sig omkring i det varme natteliv, der sniger sig frem, når mørket kommer på.

Med årligt millioner af besøgende i storbyen byder Barcelona også på mange forskellige attraktioner og muligheder for at udforske byen. Nattelivet er en central del af deres brede sortiment og med stort udvalg bliver nattelivet i Barcelona lige en ekstra tand spændende og sjov at udforske.

Overskuelige priser til Barcelonas charme i nattelivet

Flere natklubber i Barcelona befinder sig med en rimelig pris i nattelivet både for entre på de mange natklubber men også et stort udvalg af eksotiske drinks, sjove cocktails og mixed alkoholiserede finesser. Priserne for entre er nogenlunde ens med nattelivet i den danske hovedstad. De fleste natklubber byder på drinks for mellem 6 og 10 euro, hvilket ikke rækker til den dyre side i forhold til, hvad vi er vant til i det danske natte og byliv.

De mange barer i Barcelona, hvor flamingodansen bryder løs er ofte gratis at komme ind på, da nattelivet i Barcelona er meget mangfoldigt og solidarisk og egentlig bare gerne vil have en fest med flest mulig mennesker. De fleste natklubber og barer tager entre for omkring 4-8 euro hvilket ikke er galt, alt efter hvilke arrangementer byen byder på.

Natten er altid ung

Den lave pris på entre og alkohol i Barcelona er med til at gøre nattelivet mere attraktiv og overskuelig for turister, der kommer for at have en fest uden at blive fattige på deres rejse. Barcelona er byen med de lave priser og en nat, der aldrig ældes.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *