• Meny
  • Meny

Kollektiv transport i Barcelona

Storbyen Barcelona rummer spansk charme og en velkommen åbenhed i gaderne og med sine mange indbyggere er det også byen, hvor livet hører hjemme. Flere millioner besøger årligt storbyen Barcelona med deres udenlandske spanske accenter og glade smil, og når turisterne strømmer til kræver det også, at den kollektive transport er i orden.

Barcelonas offentlige transport er meget organiseret ligesom deres åbenhed og charme. Der er mange muligheder for at komme rundt og se små afkroge af Barcelona og nemt at komme rundt til de forskellige seværdigheder den spanske fænomenale by har at byde på.

Med metroens charme

Når du først ankommer fra lufthavnen El Prat, er det oplagt at kigge forbi de mange metrostationer, der befinder sig rundt i storbyen Barcelona. Ligesom mange andre storbyer har Barcelona også et meget velorganiseret metrosystem, der kører uafbrudt og ikke koster det store. Metroen er også en attraktiv mulighed, da de kører forbi de forskellige seværdigheder på deres ruter, og med en billet for 1,70 euro og med mulighed for ugentlig kort er det en billig og nem løsning på et eventuelt transportproblem i Barcelona.

I forlængelse af metroen kører metroen også ud til de populære RENFE toglinjer, som kan anvendes ud til El Prat lufthavn eller ud i udkanten af Barcelona, eller hvis rejsen går videre i det spanske.

Bus og taxa med stil

Keder metroen dig, er der også andre alternativer til at komme rundt omkring i Barcelona. Bussen og metroen hænger godt sammen, da man kan bruge billetterne både i bus og metro. De såkaldte turistbusser er også en god mulighed for transport, da man kommer rundt til de forskellige seværdigheder og ser Barcelona med et andet syn end tidligere. Den luksuriøse måde at komme rundt på, gør man med taxaer. Der er mange taxaer rundt i Barcelona og er derfor nemt og hurtigt. De mange muligheder giver et godt grundlag for at kunne bevæge sig rundt i skønne Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *