• Meny
  • Meny

Poble Espanyol – Den spanske landsby

Har du ikke nok i storbyen Barcelonas arkitektur og byggestil i de mange gader, pladser og monumenter, der er at finde i byen, tilbyder Barcelona også at se den mangeartede spanske kultur i én by. Byen Poble Espanyol har bygningskonstruktioner fra hele Spanien samlet i en lille landsby inde i Barcelona.

Poble Espanyol bliver besøgt af millioner af turister såvel som spanske beboer idet, det fascinerende aspekt i at se den brede spanske kultur repræsenteret i mange forskellige bygningsværker og stilarter samlet på et sted. Det er også en god mulighed som turist at få hele pakken af Spaniens kultur som helhed uden at skulle rejse hele Spanien rundt for at opleve dette.

Original og funktionel landsby som vi kender dem

Poble Espanyol er primært et open-air museum, der viser kopier af de forskellige karakteristiske huse fra alle regioner i Spanien, såsom Castille, Catalonien, Aragon og Andalusion. Poble Espanyol med sine 117 bygningsværker viser de forskellige regioner i arkitekturen men fungerer også som en helt reel landsby. Der findes både restauranter med de spanske traditionelle retter, to diskoteker, fem spanske skoler sytten barer og caféer, hvilket gør helhedsindtrykket meget mere reel og mere spændende, da det ikke kun er en kultur i det spanske, der bliver repræsenteret men alle i en landsby.

Smukke arkitekturblandinger og oplevelser til nostalgien

Poble Espanyol er ikke kun en landsby, men også en arkitekturisk eventyr af mange forskellige smukke stilarter samlet i en. Det er en god mulighed for at opleve de spanske arkitektur goder og en visuel flot oplevelse, der er med til at fuldende den spanske atmosfære. Poble Espanyol er en god mulighed for at fuldende den spanske følelse, og er også med til at gøre Barcelona til en by med mange nuancer i deres attraktioner og nemlig en populær storby at tage til grundet denne open-air museum og smukke landsby, der fryder enhver elsker af spansk kultur og arkitektur.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *