• Meny
  • Meny

Magic Fountain

På din rejse til Barcelona, er der mange forskellige attraktioner, som er værd at se. Byen Barcelona er en af de storbyer, hvor turistattraktionerne vægtes højt, og der er mange af dem. Alt fra smukke haver til de traditionelle tapasbarer, men også smuk arkitektur og bygninger, der er værd at se på.

En anden ende af turistens muligheder for attraktioner er det magiske ornamental springvand, der fryder øjnene med magiske farver, smukke bevægelser og shows, der ikke er at sætte en finger på. Det store springvand besøges årligt at millioner af turister, der kommer til Barcelona til dels for at opleve storbyen men også for at se det verdensberømte springvand.

Show med lys, lyd og magiske bevægelser

Montjuïc Magic Fountain blev bygget i 1929 og har siden hen været en vigtig turistattraktion for Barcelona. Det magiske springvand bruges årligt til at holde en kæmpe festfyrværkeri, også kaldet ”Piromusical” med musik i lange baner og magiske lasershows, der præger springvandet og er en visuel godte for øjnene og en fest for alle pengene. Det magiske springvand består af et normalt springvand, som lyses op af forskellige neonfarver på skærme i skiftende skygger og nuancer samt musik, der får det til at ligne en musikalsk dans i lys og lyd. Det meget fascinerende springvand er et show i sig selv, som ikke stopper med at fascinere på grund af de mange skift og nuancer i farver, lys og lyd.

En oplevelse i mindetanken

Det magiske springvand er ikke kun underholdning men også et visuelt smukt syn, der er værd at nyde og tage forbi, da de mange forskellige farver, bevægelser og musikalske lyder danner et kunstværk i sig selv. Ikke nok med, at det er gratis at kigge forbi, er der også smukke udsigter fra stedet af, samt en god mulighed for at få luftet kameraet og få nogle smukke billeder til mindetanken og til nostalgien, når man kigger tilbage på det magiske springvand. Læs også mere om andre seværdigheder i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *