• Meny
  • Meny

Barrio Gotico

Det fantastisk smukke gotiske kvarter er centrum for den gamle by i Barcelona. Barrio Gotico strækker sig fra La Rambla til Via Laietana og fra Middelhavets strandpromenade og til Ronda de Sant Pere. Trods flere renoveringer og ombygninger i det 19. Og tidlige 20. Århundrede, er mange af bygningerne dog stadig dateret tilbage til Middelalderen – faktisk er nogle af bygningerne så gamle, at de stammer fra den romerske besættelse af Barcelona.

Det er stadig muligt at se rester fra den kvadrerede romerske mur, hvis du tager rundt om Tapineria og Sots-Tinent Navarro mod nord, Avinguda de la Catedral og Placa Nova mod vest og Carrer de la Palla mod syd. El Call, det middelalderlige, jødiske kvarter, kan også opleves inden for Barrio Gotico området. Når man slentrer rundt i Barrio Gotico, kan man godt føle, at det er en labyrint man befinder sig i. Barrio Gotico bliver nemlig benævnt som det labyrintiske kvarter. Kvarteret bærer præg af mange små gader, der munder ud i store firkantede pladser. Det meste af kvarteret er lukket for almindelig trafik, men er stadig åben for nogle bestemte køretøjer og taxaer.

Den gotiske bydel er fantastisk at slentre rundt i. Barrio Gotico er byens ældste bydel og er samtidig meget hyggeligt at befinde sig i. Kvarteret giver dig de bedste fornemmelser af, hvordan Barcelona har været for 100 år siden – små gader og mørke gyder er bl.a. hvad du kan forvente af Barrio Gotico. Der findes et hav af forskellige cafeer, restauranter, barer osv. i det gotiske kvarter – de er alle meget hyggelige. Hvis du gerne vil besøge det gotiske område kan du enten tage Liceu metrostation eller Jaume I metrostation.

Barrio Gotico er for dig, der vil opleve det gamle Barcelona på en hyggelig og meget afslappende måde.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *