• Meny
  • Meny

Barcelonas bedste udesteder – den spanske atmosfære

Har du fået nok af det spanske mylder i centrum af Barcelona, har Barcelona også et stort udvalg af hyggelige parker og udesteder, hvor det er muligt at give den indre shopper et afbræk og nyde den varme sol i de mange forskellige parker i storbyen Barcelona.

Alle muligheder står åbne, når det kommer til smukke parker og grønne områder, der både er smukke men også effektive til at være afslappet og nyde tilværelsen i det spanske land. Der er mange parker, der bliver brugt som turistattraktioner, grundet de mange smukke parker og udformninger i disse.

Afslapning på bjerge

Ikke nok med, at mange af parkerne i Barcelona ligger ved siden af de store shoppinggader og hjertet af Barcelona, findes der er også mange smukke grønne områder og udesteder på det berømte spanske bjerg Montjuïc, der både er en turistattraktion i sig selv, der udover det smukke syn fra og på bjerget, har mange romantiske parker og haver. En af de kendte og smukkeste parker på bjerget, Montjuïc, er Jardins de Joan Maragall, der er fyldt med klassiske skulpturer og smukke templer, som er omringet af mange blomster og smukke naturområder. Bjerget byder også på eksotiske haver i Jardins de Mossèn Costa, der fyldes af eksotiske og sære planter som kaktusser og palmer, der skiller sig ud fra de andre haver på bjerget.

Turistattraktioner og fuld afslapning

Selvom mange af parkerne bruges som turistattraktioner og er guld værd visuelt, er disse parker også en mulighed for et afbræk på ferien i Barcelona, hvor man kan slå stressen væk og slå sig ned i de mange forskellige parker og nyde den spanke atmosfære, som også er med til at skabe den fulde spanske atmosfære i Barcelona. Ikke nok med, at det er en god mulighed for afslapning, så er parkerne og haverne også en mulighed for at se et andet syn på Barcelona for at få en helhedsoplevelse af Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *