• Meny
  • Meny

Anbefalede festivaler

Den spanske by Barcelona byder på mange festlige oplevelser og festivaler året rundt. En af Barcelonas mest kendte er den traditionelle festival La Merce. La Merce afholdes hvert år fem dage i slutningen af september. Her fyldes Barcelonas gader med diverse artister, gadeshows, fyrværkerier, parader og musikkoncerter. Stemningen er høj og gaderne bugner af spansk mad og drikke til ganen, og god musik til ørene.

Strandfestival når det er bedst

En oplagt mulighed i byen med den stegende sommer og fantastiske strand er at tage til Barcelonas strandfestival, Primavera Sounds. Denne festival er hurtigt blevet en af Barcelonas mest populære musikfestivaler. Primavera Sounds har et voksende ry for at være en festival, hvis innovative program med stilarterne pop-, rock- og undergrunds dancemusik, tiltaler de fleste musikentusiaster, såvel ung som gammel.

Festivalpladsen finder du et stykke fra centrum på den nordligste del af Barcelonas lange strandpromenade. Festivalen afholdes hvert år i slutningen af maj måned. Du kan gå dertil langs stranden, eller på en halv times tid fra centrum med offentlig transport.

Oplev en banebrydende international festival

Er du til elektronisk musik er den internationale festival Sónar en oplagt mulighed at tage til når den årligt gæster Barcelonas gader tre dage i juni. Festivalen afholdes bl.a. i Tokyo, Cape Town, Reykjavik og selvfølgelig ikke mindst i Barcelona.

Sònar er en banebrydende festival som spillede første gang sommeren 1994, og kan derfor med sin næste festival fejre 20 års jubilæum. Det er en festival med et unikt indhold af avantgardistiske kunstnere med både mindre ukendte Dj’s, samt internationalt anerkendte navne indenfor den elektronisk musiks stilarter. Festivalens blanding af kulturelle indslag er nøje udvalgt ud fra en kreativ eksperimentering med elektronisk dance musiks nyeste trends. Festivalen afholdes på Fira Montjuïc ved Plaza de Espanya om dagen, og 5 minutter derfra, om aftenen på Fira Gran Via de L`Hospitalet, begge i byens centrum.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *