• Meny
  • Meny

Hvad bør du købe i Barcelona?

Når du er på ferie i Barcelona, så skal du ikke kun se Gaudis fantastiske værker, de mange smukke parker og nyde solen ved stranden. Nej du skal også på shopping for at købe en masse fantastiske ting du kan tage med hjem og vise dine venner, men hvad bør du egentlig købe i Barcelona? Når folk rejser til Barcelona, er der rigtig mange mennesker som køber nyt tøj, fordi den spanske mode er meget trendsættende. Derfor bør du købe noget spansk tøj i Barcelona for at være med på den spanske mode.

Hvad bør du købe i Barcelona: En fodboldtrøje med FC Barcelona

Det kommer vidst ikke som nogen overraskelse, at du bør købe en fodboldtrøje med FC Barcelona. Barcelona har et af verdens bedste fodboldhold, hvor stjerner som Messi, Pique, Fabregas og Iniesta hver weekend spiller kamp på det almægtige fodboldstadion Camp Nou. Du bør købe en fodboldtrøje i Barcelona for at vise, at du støtter byen og dets hold. Fodboldholdet er kendt for at være meget mere end bare en simpel fodboldklub. FC Barcelona betyder rigtig meget for den catalanske kultur, hvor tusindvis af cataloniere går til fodbold hver weekend.

Barcelona er også kendt for dets utallige delikatesser. Den spanske pølse chorizo er blandt favoritterne, så den bør du selvfølgelig også købe. Der er intet bedre end en skivskåret chorizo pølse i fællesskab med et dejligt glas vin. Forestil dig, at du sidder på terrassen en sommerdag og nyder et godt glas rødvin. Det eneste du mangler er den spanske chorizo, som du bør købe i Barcelona. Byen er ydermere kendt for dets lufttørrede skinke, der smager helt fantastisk. En delikatesse der også er værd at købe, hvis man er på besøg eller ferie i Barcelona. Læs også mer om shopping i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *