• Meny
  • Meny

Anbefalede indkøbscentre

Når du skal på ferie i Barcelona, kan det være meget rart at vide, hvor du skal gå på indkøb henne. Hvis du eksempelvis har lejet en lejlighed i stedet for at bo på hotel, så kan det jo være nødvendigt at lave maden selv, hvad end det er morgenmad, middagsmad og aftensmad.

Det kan også være, at du søger indkøbscentre, hvor det er muligt både at købe mad og tøj eksempelvis. Fordelen ved at benytte sig af et indkøbscentre, der har det hele er, at du slipper for at skulle i en masse butikker for at lede efter det du mangler – og det sparer dig dermed for en masse tid. Den tid kan du jo eventuelt bruge på at slappe af ved stranden/poolen eller nyde en dejlig kold cerveza på en spansk bar.

Dette indlæg vil hjælpe dig med at finde de bedste indkøbscentre i Barcelona. Indlægget er baseret på egne erfaringer, og det er muligt, at du kan finde bedre indkøbscentre, der er bedre end de nævnte i dette indlæg.

Anbefalede indkøbscentre

Diagonal Mar:
Dette center er et relativt nyt center. Du finder mere end 250 butikker, hvor de bedste mærker inden for både tøj, sko, mad, elektronik osv. er repræsenteret. Hvis du vil prøve at gå i biografen i Barcelona, så kan du også gøre dette i Diagonal Mar. Centeret har en fantastisk beliggenhed med udsigt over havet. Du finder centeret på følgende adresse: Diagonal Avenue, (Selva de Mar)

Centre Comercial Maremagnum:
Dette center er et lidt atypisk center, hvor du ikke blot finder gode restauranter og butikker, men også forskellige former for underholdning. Du kan bl.a. gå på diskotek i centeret, besøge en bar samt gå på udkig i et stort akvarium. Og hvis du har lyst til minigolf, så går du bare op på taget. Du finder centeret på følgende adresse: Moll Espanye 5/6.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *