• Meny
  • Meny

Natteliv i Barcelona

Skal du på ferie til Barcelona, så bør du tage et smut i byen om aftenen/natten. Barcelona har et af verdens bedste natteliv. Natteliv i Barcelona er uden tvivl en kæmpe oplevelse, hvor cataloniere og turister i fællesskab giver den max gas med spanske øl og mojitos.

Natteliv i Barcelona: Gå på pub crawl

Når du er i Barcelona, og gerne vil i byen med dine venner, familier, kæreste osv., så bør du starte aftenen ud med at gå på pub crawl. Barcelona har en masse forskellige og hyggelige barer/pubs i centrum af byen. De forskellige barer serverer en masse fantastisk øl. Ikke kun spansk øl, men i den grad også øl fra Irland, Tyskland og England. At gå på pub crawl i Barcelonas natteliv er en perfekt start på en god og sjov aften.

Barcelona er kendt for at have et hav af forskellige natklubber, hvor der hver aften og nat bliver drukket, danset og hygget til den store guldmedalje. Mange af natklubberne er placeret i bygninger med flere etager, hvilket giver dig en helt unik festoplevelse. Ta’ dine venner med på sådan en natklub og oplev, hvor gode og sjove spanierne er til at feste.

Når du er færdig med at gå i byen i Barcelona, er du typisk sulten. Et godt sted at få sin natmad er på en af de thailandske/asiatiske wok-restauranter. Disse restauranter kan lynhurtigt stege en wokblanding sammen til dig som du kan tage med hjem på hotellet og nyde, hvorefter du kan gå fornøjet og mæt i seng.

Natteliv i Barcelona er uden tvivl en kæmpe oplevelse i sig selv. Spanierne er bedre til at feste end man lige skulle tro. Nogle af verdens bedste mojitos bliver serveret på Barcelonas barer – det er en slurk værd! Læs også mere om shopping i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *