• Meny
  • Meny

Dametur i Barcelona: Hvad kan man lave?

Har dig og dine bedste og tætteste veninder planlagt en tur til den spanske og charmerende storby, Barcelona, og tænker, at det hele skal gå op i stiletter og glamour i sommervarmen, så er Barcelona lige byen, hvor en dametur kan have sit klimaks og gå op i hat og briller med stil i den spanske storby.

Mulighederne er åbne, og millionvis af kvinder benytter sig af Barcelona årligt til at udfolde deres indre drøm om at være i Barcelona med veninderne. Alt fra at vise den nykøbte bikini på de mange strande til at gå ned af de mange shoppinggader i den nye kjole, kan alt sammen gå i opfyldelse inde i hjertet af Barcelona.

Frem med pengepungen – glamour og glimmer

Barcelona har mange forskellige markeder og gader, hvor shopping står øverst på listen, og hvor det er nemt at slippe den indre dame fri. En af de mest oplagte muligheder er at stoppe forbi Passeig de Gràcia. Passeig de Gràcia er svaret på pigetur og shopping i Barcelona med sine mange forretninger og tøjbutikker, der giver dig alt fra små antikke genbrugsbutikker med vintage tøj fra de nostalgiske 50’ere til den nyeste high-street fashion fra den seneste modeuge eller designers udspil.

Hvis man er til den mindre hektiske shopping i Barcelona er en god mulighed at tage til på den smukke gade Travessera de Gràcia, hvor glamouren hives til top med mange små specialbutikker med lokale designere og unikke stykker tøj, hvor enhver pige kan bruge flere timer på at dykke ned i Barcelonas modemarked bag alle de store mærkevarer.

Solbrune ben og kolde drinks

Efter en hård shoppingtur, kan man nemt slutte dagen af med at ligge og nyde aftensolen på de mange strande i Barcelona med drinks fra de forskellige stranbarer, og når mørket kommer på, er der mange glamourøse steder for en venindeflok, hvor flamingodansen kan afprøves og de nykøbte kjoler og stiletter kan vises frem.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *