• Meny
 • Meny

Billig tur til Barcelona – 7 fantastiske råd

Planlægger du en tur til Barcelona? Men har du ikke kontoen fuld af penge, du kan knalde af på dyre hoteller, restauranter osv.?

Hvis det forholder sig sådan, så har du fundet informationen, du leder efter. Med disse 7 tips kan do besøge Barcelona selv med et meget stramt budget.

1. Hvornår skal du tage afsted?

Det billigste tidspunkt at rejse til Barcelona er i November måned. Der er altid mange turister i Barcelona, men November tidspunkt på året, hvor der er mindst af dem. Du skal dog ikke vente indtil sidste sekund med at booke dit hotel eller lejlighed, for som sagt er der altid turister.

2. Hvilken lufthavn er den bedste?

Vi anbefaler at du flyver til El Prat. Det er den lufthavn, der er tættest på Barcelonas centrum. Fra terminal 1 og 2 kan du tage bus 46, som tager dig til Plaza España (centrum) på cirka 20 minutter. Herfra er det let at transportere sig til hvor du en skal hen. Et andet alternativ er at tage det tog, der går fra terminal 2, som ankommer direkte ved Plaza Catalunya.

3. Offentlig transport i Barcelona

Når du skal ud og se byen er det nemmeste at benytte den offentlige transport. Glem ikke at Barcelona er en stor by, og der kan godt være langt mellem de forskellige ting. Du kan købe en 10-turs-billet (bono T10) i stedet for at købe enkeltbiletter. Det vil du spare mere end 50% på. Desuden kan du med bono T10 billetten, skifte transportmiddel uden at skulle købe en ny billet (eksempelvis fra metro til bus), hvilket ikke er muligt med enkeltbillet.

4. Gratis dage på Barcelonas museer

Den første søndag i hver måned tilbyder flere af Barcelonas museer og monumenter gratis indgang mellem kl. 15:00 og 20:00. Vi har lavet en liste over nogle af de gratis museer her:

 • Museo de Historia de Barcelona (Historisk museum)
 • Museo Marítimo de Barcelona (Maritim museum)
 • Museo de las Artes Decorativas (Kunstmuseum)
 • Museo Picasso (Picasso Museum)
 • Museo Textil y de Indumentaria (Textil and beklædning museum)
 • Museo de Ciencias Naturales (Naturvidenskabeligt museum)
 • Jardín Botánico (Botanisk have)

5. Gratis aktiviteter i Barcelona

Hver uge er der et væld af gratis aktiviteter i Barcelona, eksempelvis udstillinger, projektioner, koncerter, teaterforestillinger, gadeaktiviteter, konferencer, seminarer, og meget mere. Der er nye aktiviteter hver eneste uge, så vi anbefaler at du kigger på www.forfree.cat (du kan ændre sproget fra catalansk til engelsk).

6. “Hemmelige” og gratis steder i Barcelona

Nogle steder i Barcelona forbliver uopdaget for de fleste turister. Af den grund er disse steder helt fortryllende. Her er vores liste:

 • Hotel Parque del Laberinto (Adresse: Passeig dels Castanyers 1 Horta, 08035). Denne park er ukendt selv for de fleste lokale. Der er borde og bænke sæt, som man kan spise ved, og parken og også godt forbundet med byens centrum. Tag dit kamera med, for dine billeder vil være fantastiske! Du kan lege i parkens fantastiske labyrint.
 • Bunkers del Carmel (Carmels bunkere). Bunkerne er et af de få steder, hvor du kan se ud over hele Barcelona i al byens pragt. Det bedste tidspunkt at besøge er ved solnedgang. Nyd et romantisk og hyggeligt øjeblik.
 • Hospital de la Santa Creu i Sant Pau er en modernistisk bygning fyldt med skønhed og kunst. Tag ind og se bygningens fantastiske struktur og kunst på væggene. Det er meget tæt på Sagrada Familia, men der er ikke fyldt med turister.

7. Spis billigt i Barcelona

Du vil være nød til at søge lidt væk fra steder med mange turister, hvis du vil have et billigt måltid mad. Du kan gå væk fra de crowdede steder og finde distrikter som Gracia eller El Born, som er en del billigere, når det kommer til mad.

Lær mere om Barcelonas forskellige distrikter her, og find ud af hvor du skal bo henne.

Vi håber disse råd har været brugbare, og vi ønsker dig en fantastisk tur til Barcelona!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *