• Meny
  • Meny

Passeig de Gràcia

Er du træt af den danske kulde, der slider på vintertøjet, og savner du at få fyldt garderoben op med nyt spændende og anden slags tøj. Så er Barcelona byen at tage til. De helt store designere og kendte tøjbutikker er bosat på gaderne i Barcelona og den spanske atmosfære.

Barcelona er kendt som storbyen Spanien, der har alt, og det har den skam også, hvad angår shopping, tøj og et bredt sortiment af forskellig genre af tøj. En af de helt store gader, man forbinder med glamour, shopping og skønhed er Passeig de Gràcia, der med sin lange strækning er Barcelonas længste og bedste gade at shoppe på.

Vintage til High-street fashion

Passeig de Gràcia er en vigtig vej for Barcelona med sine mange forretninger og tøjbutikker, der giver dig alt fra små antikke genbrugsbutikker med vintage tøj fra de nostalgiske 50’ere til den nyeste high-street fashion fra den seneste modeuge eller designers udspil. De mange butikker står på række som soldater helt tæt, og der er altid noget at komme efter, hvis man kigger forbi denne smukke og store gade. Passeig de Gràcia ses som den bedste og mest oplagte vej at shoppe på, fordi det er der, hvor flest butikker findes, og en af de gader i Spanien som byder på mest forskelligt tøj, og ikke kun skriger glamour med designbutikker men også genbrugsbutikker eller shoppingcentre i alle udformninger.

Skønhedsarkitektur og fornemme hoteller

Udover, at Passeig de Gràcia er stedet at shoppe er vel at lægge mærke til den smukke arkitektur, der udfolder sig som rammerne af alle de mange butikker og forretninger, der er på vejen, som bygningerne Casa Amatller og Casa Batlló. Ikke nok med en skøn arkitektur findes en af Barcelonas mest fine og fornemme hoteller på denne vej, nemlig det historiske spanske 5-stjernet luksus hotel, Hotel Majestic. Passeig de Gràcia er gaden for den sande shopper men også for den arkitekturglade og luksuriøse person. Læs også mere om shopping i Barcelona.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *