• Meny
  • Meny

Handlegader i Barcelona

Hvis du skal til Barcelona for at holde ferie, besøge byen eller hvad du nu har i tankerne, så er det vigtigt at vide, at mulighederne for shopping er store. I Barcelona finder du en masse gader, hvor der er rig mulighed for at få brugt nogle penge og shoppet noget lækkert tøj, mad osv. Den vel nok mest berømte gade af dem alle er La Rambla.

La Rambla også kaldt Las Ramblas har du et mekka af forskellige butikker, hvor det er muligt at købe alt hvad hjertet begærer. Den store og lange La Rambla giver dig de perfekte betingelser for at købe en masse spanske ting med hjem. Ved ramblaen finder du bl.a. en Hennes & Mauritz, hvor det er muligt at købe en masse fedt tøj til ganske billige penge. Du finder ydermere den verdensberømte butikskæde ZARA, hvor en masse lækkert og spansk tøj hænger side om side i den storslåede butik. La Rambla er ikke den eneste handlegader i Barcelona.

Handlegader der giver adgang til rustikke butikker

Hvis man virkelig er på udkig efter de mere rustikke butikker, kan det anbefales at tage et smut ned af La Rambla’s sidegader. Her finder du endnu flere små og hyggelige, rustikke butikker, hvor du virkelig kan fornemme den spanske/catalanske stemning helt under huden – en fantastisk oplevelse. De bedste handlegader i Barcelona findes ved at gå en tur på egen hånd uden nogen former for guides. Udforsk byen og bliv overrasket over, hvor mange små og finurlige forretninger du kan finde på meget kort tid.

Samtidig med at du er på udkig efter en masse hyggelige og spændende butikker, kan det anbefales at spise sin middag på en af de lokale restauranter/cafeer, der også ligger godt gemt i de små sidegader. De små handlegader i Barcelona byder på et væld af oplevelser – lige noget for dig, der elsker at handle.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *