• Meny
  • Meny

Natteliv for homoseksuelle og populære homobarer

Hvis du planlægger at holde din sommerferie i Barcelona så gør det i starten af august, nok er det her byen er varmest og ligger og steger med temperaturer på over 30 grader. Til gengæld er det også i denne periode at byen forvandles til Europas centrum for homoseksuelle fra hele verden, og der festes til den lyse morgen, når festivalen Circuit indtager byen.

Tag til Europas største festival

Circuit Festival er Europas største festival for både homoseksuelle mænd og kvinder. Festivalen er en stor succes og er flittigt besøgt af folk fra hele verden, især Frankrig, Italien og Tyskland. Festivalen er siden den startede for ca. 5 år siden hurtigt blevet verdens centrum for bøsser og lesbiske i sommermåneden, og har gjort Barcelona til et foretrukket feriested på denne tid. Mere end 60.000 var samlet til sidste års festival. Ud over et hav af strandfester om dagen og fede fester om aftenen byder Circuit Festivals program også på en masse sjove dagsarrangementer og oplevelser i byen så du får det optimale ud af din ferie til Barcelona.

Gayxample

Området El Eixample, ligger tæt på Barcelonas gamle bydel Ciutat Vella, og er kendt som Gayxample, med et stort udvalg af homobarer og klubber, kun fem minutter fra den centrale Plaza de Catalunya. Start aftenen på Punto, hvis publikum oftest er modent, eller prøv den hotte og trendy bar Dietrichs eller Atame hvor gæsterne typisk er de unge og smarte. Fortsæt på en af byens mest populære homoseksuelle natklub, Metro Disco som har hjemme i en stor kælder og som altid er velbesøgt.

Vær opmærksom på at man i Barcelona ikke spiser middag før 21.30 så derfor åbner byens natteliv heller ikke før sent, til gengæld holder de også åbent til sent.

Barcelona har et pulserende natteliv med barer og klubber for homoseksuelle samt lækre restauranter, shopping og smukke seværdigheder året rundt, og er helt sikkert et besøg værd.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *