• Meny
  • Meny

Tips til gode barer

Barcelona er en fantastisk by, hvor der er noget at se for enhver smag. Barcelona er Spaniens stolte by, hvor mangfoldigheden får lov til at slå sine folder fuldt ud. Rigtig mange tager til Barcelona for at se nogle af smukke og særprægede seværdigheder, der huser i byen. Sådan en dag med seværdigheder på stribe, kan hurtigt gøre dig træt i benene samt tørstig efter de våde varer. I Barcelona er der gode barer, hvor du kan få slukket tørsten på ægte spansk manér.

Sinatra: Bar, Lounge og Club samme sted

Hvis du vil på en catalansk bar, hvor der er styr på sagerne, så bør du besøge baren “Sinatra”, der ligger midt inde i Barcelona by. Den meget stilfulde bar danner de perfekte rammer for en god og hyggelig aften. Baren serverer alt, hvad du kan forvente af en professionel bar i topklasse. Det unikke ved Sinatra er, at den om dagen fungerer som lounge, hvor det er muligt at få sig et måltid mad. Når mørket falder på og festtøjet bliver fundet frem, så forvandler Sinatra sig til en bar og club, hvor festlighederne kan få lov til at slå sig løs.

Sinatra kan måske være svært at finde, da den ligger ”gemt” inde i en sidegade midt i byen. Hvis du gerne vil på Sinatra kan du eventuelt få en taxa til at køre dig derhen, hvilket sparer dig for den tid det tager at finde baren. Der er ingen tvivl om, at Sinatra uden tvivl er en taxabon værd. Baren er et fantastisk mødested, hvor folk fra hele verden mødes og får sig en mojito eller måske en spansk øl.

Barcelonas natteliv er fantastisk

At gå i byen i Barcelona er uden tvivl noget af det sjoveste man kan opleve. Barcelona har barer og diskoteker for enhver smag, hvorfor man aldrig kommer til at kede sig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *