• Meny
  • Meny

Internet i Barcelona – hastighed og offentlig wifi

Når du tager til Barcelona, behøver du som regel ikke bekymre dig om hastigheden på dit internet. Forbindelsen vil næsten altid være god, fordi Barcelona er en af de mest moderne og kosmopolitiske byer i Spanien.

Internet på hoteller, hostels og restauranter

Normalt har alle hostels og hoteller en god internetforbindelse. Koden til at bruge disse wifi og internetforbindelse er gratis og fungere fint til både arbejde og Skype.

Der findes også mange barer, restauranter og cafeterier, som lader dig bruge deres internetforbindelse, hvis du har købt din frokost eller bare en kop kaffe der. Disse steder er populære steder for turister at få noget arbejde lavet under ferien.

Find de billigste hoteller i Barcelona her.

Offentlig wifi i Barcelona

Der findes også mange steder med offentlig internetforbindelse i Barcelona. Eksempelvis på Barcelonas Rådhus. Netværket du skal kigge efter hedder “Barcelona WIFI”. Dette hotspot kan du forbinde dig til på forskellige offentlige steder. Du vil kunne få adgang til netværket og finde information på internettet ved hjælp af browsere som Goodle Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Med denne gratis internetforbindelse på Barcelonas Rådhus er meningen at alle mennesker skal kunne få adgang til internettet, og bruge teknologi i deres hverdag.

For at få adgang til Barcelona WIFI skal du godkende de generelle vilkår og betingelser for denne service. Du ved at du har adgang til dette netværk, når du ser det let genkendelige blå skilt, hvor der nedenunder et stort “W” står “Barcelona WIFI”.

I overensstemmelse med den nuværende lovgivning, vil du få adgang til 256 kbps internet. Du vil kunne finde alt på nettet med undtagelse af sider, som regnes for etisk tvivlsomme.

Den optimale internetforbindelse

Hvis du rejser meget i forbindelse med arbejde, så er Regus en fænomenal mulighed at bruge. Regus har kontorer i næsten alle store byer i hele verden (900 byer og 3000 beliggenheder i alt). Disse kontorer fungerer som fuldt møblerede come-and-go arbejdspladser for alle deres medlemmer. Lær mere om hvordan Regus fungerer.

Vi håber du nyder din tid i Barcelona. Husk nu ikke at arbejde alt for meget!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *