• Meny
  • Meny

Fakta om Barcelona

Barcelona by er en af Europas største rejseoplevelser. I den fantastiske spansky by finder du bl.a. Dali’s imponerende kunstværker, Gaudi´s flotte arkitekture og FC Barcelonas storslåede stadion ved navn Camp Nou. Barcelona er byen, der har alt, hvorfor rejsedestinationen er så uhyre populær blandt mange mennesker. Barcelona er især kendetegnet ved strand, fodbold, shopping, rødvin og ikke mindst tapas.

En driftig by med livsglæde

Inklusiv forstæder tæller Barcelona ca. 4 millioner indbyggere. Byen bliver betegnet som et knudepunkt mellem Spanien og resten af Europa. Byen er især kendetegnet ved de gotiske bydele og de fantastisk bygninger, der er designet af Antonio Gaudi. Barcelona har den catalanske ånd forankret dybt i sig. Livsglæde og dynamik er to ord, der beskriver den spanske storby rigtig godt.

Barcelona er ikke kun kendt for dets fantastiske kulturliv, men i den grad også for passionen for fodbold. Barcelona har et af verdens aller bedste fodboldhold. Fodboldholdet har hjemmebane på Camp Nou som er et fantastisk stort stadion, der kan rumme helt op mod 100.000 mennesker. Camp Nou og fodboldholdet formår at tiltrække store mængder af turister til byen hvert evige eneste år. Med store stjerne som Messi, Neymar, Xavi og Iniesta, er der ikke noget at sige til, at fodboldholdet er så populært som det er.

Las Ramblas – et symbol på Barcelona

Las Ramblas er uden tvivl Barcelonas største turistmagnet. Las Ramblas er en stor og bred gade med et inferno af småbutikker og boder. Gaden er fuld af liv og du finder typisk en masse gadegøglere, der forsøger at skabe lidt stemning. På gaden finder du også en masse restauranter og cafeer, der giver dig mulighed for at få en tår kaffe alt imens du ser de mange mennesker passere forbi.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *