• Meny
  • Meny

Tips til gode restauranter

I Barcelona finder du nogle af verdens bedste restauranter. Den spanske by ligger perfekt placeret tæt ved Middelhavet, hvilket giver byen mulighed for at have nogle af de mest friske råvarer. Og det er netop de friske råvarer som byen uden tvivl er meget kendt for. Byens placering tæt ved Middelhavet gør den også til en by, hvor der bliver spist meget fra havets dyreliv. Langt de fleste af Barcelonas restauranter tilbyder et helt fantastisk menukort, hvor det for alvor er muligt at smage på Spaniens specialiteter. Dette indlæg vil guide dig til at vælge de gode restauranter i Barcelona.

Fiskerestauranterne tæt ved stranden

Hvis du kender lidt til Barcelona, så ved du sikkert allerede, at der findes et hav af fantastiske fiskerestauranter nede ved stranden. Tæt ved Barcelona strand finder du en masse fantastiske restauranter, der alle har en eller anden form for fisk, skaldyr og lignende på menukortet. Fiskene og skaldyrene er super friske og smager fantastisk. Hvis der er noget catalanerne kan finde ud af, så er det at tilberede fisk og skalddyr på en utrolig lækker måde. Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i et lækkert stykke fisk.

Populære retter i Barcelona

Ligesom så mange andre steder i Spanien, er paella en legendarisk ret i Barcelona. Paellaen i Barcelona er især god i og med, at byen ligger så tæt på Middelhavet. Alle råvarer er uhyre friske og det smages. Barcelona er også kendt for dets mange tapasbarer, hvor det også er muligt at få fiske/skalddyrs tapas.

Skal du på ferie til Barcelona og mangler gode steder at gå på restaurant, så bør du gå en tur langs stranden. For det er nemlig tæt ved stranden de gode restauranter ligger placeret. God fornøjelse med Barcelona og god appetit!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *