• Meny
  • Meny

Drikkepenge i Barcelona – hvor meget skal du give?

Der er ingen tvivl om, at Barcelona er en fantastisk by, hvor der er mulighed for at lave en masse. Du kan bl.a. se de mange forskellige monumenter, der pryder byen. Du kan også tage på det store stadion ved navn Camp Nou og se en fodboldkamp med et af verdens bedste fodboldhold. Du kan besøge det populære gotiske kvarter, hvor det er muligt at få en middelalderagtig stemning af at gå rundt i gaderne.

Ovenstående aktiviteter er meget populære blandt turister, men mange glemmer en anden vigtig ting. Nemlig at gå på de spanske restauranter, hvor det er muligt at få noget af verdens aller bedste mad. Spansk og catalansk mad er uden tvivl i en klasse for sig selv. Og restauranterne der ligger i Barcelona er i en meget høj klasse. Derfor er det også vigtigt at vide, hvor meget man bør give i drikkepenge. I dette indlæg kan du læse, hvor meget du skal give.

Hvor meget skal jeg betale i drikkepenge?

Spanierne giver selv meget få drikkepenge og tit og ofte giver de faktisk slet ingen. Hvis du eksempelvis er taget på cafe i Barcelona, så behøver du ikke at smide drikkepenge. Dog giver det større mening at give drikkepenge, hvis du eksempelvis har besøgt en større restaurant i byen. Hvis betjeningen har været tilfredsstillende på en større restaurant, er det god skik at give drikkepenge, men det handler meget om restaurantens størrelse samt hvor god en betjening man egentlig har fået.

Nu bør du faktisk være klædt godt på til at tage på restaurant i Barcelona. Husk at drikkepenge ikke er nødvendigt, hvis du kun har bestilt en kop kaffe eller en øl. At give drikkepenge handler meget om restaurantens størrelse og kvaliteten af betjeningen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *